четвъртък, 25 ноември 2010 г.

Проверени и доказани PTC сайтове. Необукс


Здравейте приятели,
Казвам се Наско и се занимавам с PTC(по-специално Необукс) вече 9 месеца. В момента си докарвам по около 300$ всеки месец за около 20 минути на ден, работата не е нищо сложно и всеки може да бъде на моето място стига да поиска и да се потруди.

В тази публикация ти представям най- сигурният и проверен “pay to click” сайт – Необъкс . От създаването му преди около 2 години са изплатени 21 340 239$ на над 2 000 000 потребители. Сайтът има форум, където можеш да разгледаш мненията на милиони потребители, които вече са спечелили реални пари, както и доказателства за вече заработените долари.
Няма да те лъжа. Това не е сайт за забогатяване и ти няма да станеш милионер с цъкане на реклами. Pay to click обаче може да ти донесе добри пари за сметка на малко отделено време . За първия месец печалбата ми само от този сайт беше беше около 1 долар, което е доста малко. Последният месец от него получих 234$ и 21 цента.
   
Със сигурност си се питал защо пък някой ще ти плаща, за да цъкаш на реклами?? Представи си, че компанията Ariel иска да рекламира продукта си и обещава на даден сайт (в този случай Необъкс) да им дава по 2 цента за всеки човек, който гледа тази реклама през техния сайт. Необъкс ти дава след това 1цент, за да гледаш тази реклама в рамките на 30секунди, след това можеш да затвориш прозорчето. Така накрая и ти, и Необъкс и Ариел имате полза. Ти и Необъкс печелите по 1 цент, а Ариел рекламира продукта си.
Ще ти обясня накратко как става записването и как да го направиш така, че да нямаш проблеми при получаването на парите.
Много е лесно, кликни върху линка по- долу :

Въвеждаш си потребителско име, парола и имейл адрес. Има 2 места, където попълваш имейл адрес, веднъж за да получаваш информация за сайта и 2ри, към който след това ще си направиш PayPal, за да получаваш заработените си пари. В края на регистрацията ще ти излезне прозорче, в което да въведеш код за потвърждение, който ще ти бъде изпратен на имейл адреса. Не затваряй прозорчето, където трябва да въведеш този код! След като го copy-pasteнеш от имейла си и го въведеш, отиваш и се логваш. На мястото, където пише 2ра парола не слагай нищо, защото все още нямаш такава. След като се регистрираш отиваш на Viewadvertisements и цъкаш на рекламките като изчакваш да се заредят, преди да затвориш прозорчето и да отвориш следващата рекламка.
Плащането става през сайтове за разплащане през интернет- PayPalи AlertPay( ако случайно не си ги чувал, потърси информация в Googleкакво представляват и защо над половин милиард (500 милиона) души по цял свят ги ползват). Това са прави с цел по- голяма сигурност за потребителите, все пак аз лично не бих си дал номерa на банковата сметка на сайт, за който не съм чувал и думичка, както беше в началото с Необъкс. След като заработиш съответната сума пари ги пращаш на сметката си в PayPal или Alert (за да си направиш сметка там ти е нужен само имейл адрес). После вече ти сам си решаваш дали ще си получиш парите чрез чек, дали към банковата си сметка, дали към дебитна или кредитна карта. Аз лично, понеже още нямам 18 ползвам дебитната карта на баща ми Visa Classic.
Колко можеш да печелиш? Ето една проста сметка. Ако не си правил никакви ъпдейти на акаунта си и всичките ти реферали също не са (това е в най- лошия случай :P) и имаш да кажем 99 реферала това са ти 99+1=100*4( броят на реклами при никакви ъпдейти)= 400 цента или 4$ на ден, което са 120$ на месец. Ако си направил ъпдейт на акаунта си наGolden и всичките ти 99 реферали са Golden това са ти 99+1=100*10( 10 са рекламите които можеш да цъкаш при Golden)= 1000 цента, което са 10$ на ден, тоест 300 на месец.
 
Какво е реферал? Има два вида реферали-директни и наемни.Ще дам един пример: 
Иван има акаунт в Необъкс и казва на приятеля си Гошко за сайта. Дава му своя референтен линк и Гошко се записва през него. След това за всяка рекламка, която Гошко гледа Иван ще получава бонуси от Необъкс, за това, че е довел Гошко в сайта, без Гошко да губи нищо от своята печалба. В този случай Гошко е директен реферал на Иван.

Ако Иван каже на Гошко за Необъкс, но забрави да му даде референтен линк и Гошко отиде направо на сайта и се запише, тогава Гошко кликайки отметката „съгласявам се с условията на ползване и т.н.” става реферал под наем. Това означава, че сайтът има правото да дава Гошко под наем на други потребители, които заплащат да кажем 20цента, за да печелят бонуси от рекламките, които гледа Гошко за 1 месец. В този случай Иван не печели нищо, Гошко отново не губи нищо, но от неговите кликания на рекламките печели някой американец, испанец и т.н., вместо приятелят му Иван.
Ти също имаш възможността да взимаш реферали под наем, но не ти го препоръчвам, поне докато не опазнаеш добре сайта и това как работи, иначе може и да спечелиш, но може и да загубиш. За да привличашдиректни реферали трябва да си изпълнил 2 условия:
  1. Да са изминали 30 дни от регистрацията ти
  2. Да си изгледал 100реклами
След като си изпълнил тези 2 условия твоят референтен линк, който можеш да намериш на „BANNERS” става активен и ти можеш да го раздаваш на приятели, познати и непознати, за да може и те да печелят от Необъкс, а и ти да увеличи доходите си.


          Съвети:
  1. Не се опитвай да мамиш като си правиш повече от един акаунт от един ИП адрес, Необъкс ще ви изтрие акаунта. Бъди честен и коректен така както и сайта ще бъде към теб. 
  2. Сложи си втора парола за сигурност, като и за двете не ползвай неща от рода на „12345” или „levski” . Направи си пароли от 10+ символа с комбинации от цифри и букви като например: „4i4omiima6kembe”. Не че някой ще се занимава с теб преди да започнеш да правиш поне по 25$ на ден, но повече сигурност никога не е излишна.
  3. Не прави грешката на много хора да се отказваш в началото, когато парите са малко и още не можеш да събираш реферали. Разучавай сайта, чети във форума, из интернет, гледай клипове в youtube, търси информация в Google за стратегии за развитие. Има много информация за Необъкс, просто защото сайта е известен и доказан от доста време.
  4. Ако имаш някакви проблеми или върпоси можеш да ми пишеш на имейл: Nasiuu@abv.bg или отдолу в коментарите :) 

Желая ти успех! Можеш да се запишеш от тук:
Ако имаш желение да се занимаваш с повече от един проверени и доказани PTC сайтове, за да печелиш повече пари ето линкове към останалите, с които работя към момента. Предимството при всички тях е, че можете да започнете да събирате реферали веднага след регистрацията:

Сайтът е точно копие на Необукс. Предимството му е, че наемните реферали са с по-висок коефициент на активност, което предполага повече печалба за нас. Другото хубаво нещо е, че можем да започнем да събираме реферали веднага след регистрацията, без да чакаме 30 дни както в Необукс.Внимание! При регистрацията имейлът с кода за верификация се забавя малко( 15-25минути), не затваряйте прозорчето, където трябва да го въведете! 


www.clixsense.com Това е PTC сайтът, който предлага най-големи печалби в дългосрочен план, заради рефералната програма, която е от 8 ниво! Има хора в щатите, които само от него печелят по над 1700$ на месец. Най-голямото предимство е, че ако имаме само няколко активни реферала, които да събират други ние печелим и от тях и така до 8 ниво. Тоест ако хипотетично имаме само 5 реферала и всеки от тях има по 5ма и те по 5 т.н. до 8 ниво ние ще получаваме бонуси от сайта за общо 488280 реферала всеки ден. Сами можете да пресметнете за каква сума става дума.




.........................................................................................................................................



.............................................................................................................................................................

За по-недоверчивите съм постнал скрийншотoве с доказателства за извършените плащания. Две от тях към PayPal и едно AlertPay:



автор: Атанас Чилингиров
за въпроси email:nasiuu@abv.bg  иили пишете коментар 
Enjoy ::)

Няма коментари:

Публикуване на коментар